Over Werklust

Hart voor de zaak. Werklust is in 2000 opgericht door psycholoog en organisatieadviseur Ina Smittenberg. Er is haar veel aan gelegen om van organisaties prettige werkplekken te maken, waar iedereen weet waarom het gaat, resultaten bereikt worden en ruimte is voor groei en afstemming op de veranderende omgeving. Cruciaal in haar denken is het inspelen op de intrinsieke motivatie van zowel mensen als de organisatie.

Ina zet het Schone, Ware en Goede in om mensen van binnen uit in beweging te brengen en daarmee een organisatie duurzaam te veranderen in een Organitopia. Het hart voor de zaak laten kloppen, ofwel het hoger doel, de toegevoegde waarde van een organisatie zichtbaar en werkbaar maken tot in de dagelijkse praktijk, vormt de kern van haar advieswerk. Zo slaat ze de brug van strategie naar werkpraktijk, van abstract naar concreet, van bestuur en directie naar werkvloer.

Werklust. Sterk in het HOE van organisatieverandering. 

Opdrachtgevers van Werklust

Bovenstaand enkele opdrachtgevers van Werklust. Werklust is voornamelijk werkzaam in het publiek en sociaal domein, in organisaties die een maatschappelijke opdracht hebben en die tot op de werkvloer willen en kunnen vertalen.